A A A
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg
  • slide6.jpg
  • slide7.jpg
  • slide8.jpg

Onderzoek

U kunt meedoen aan twee verschillende onderzoeken tijdens de Zevenheuvelenloop 2018. 

Eiwitstudie

In het eiwitonderzoek meten wij de effecten van extra eiwitinname op spierschade en herstel na het lopen. U krijgt van ons de eiwit- of placebodrankjes (direct na de finish op de Groesbeekseweg) en u vult gedurende een aantal dagen online vragenlijsten in over voeding en over spierpijn. Het onderzoek interfereert niet met het lopen en levert voor u en alle andere hardlopers belangrijke informatie op. U kunt zich hier aanmelden om deel te nemen aan het onderzoek. Hartelijk dank!

Meer informatie over het onderzoek kunt u lezen in de online informatiebrochure. Klik hier om de informatiebrochure te openen. Een korte samenvatting van de informatiebrochure kunt u hier vinden.


Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek
Er zijn 2 verschillende groepen die kunnen deelnemen aan het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek 2018. Wij vragen u om onderstaande beschrijving goed te lezen en de link te kiezen die voor u van toepassing is. Mocht u twijfelen over uw keuze, neem dan contact met ons op.

Groep 1) Eerste deelname aan het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek
a) U neemt deel aan de Zevenheuvelenloop en u heeft nooit eerder de vragenlijst van het online Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek ingevuld.
b) U neemt niet deel aan de Zevenheuvelenloop, en u heeft nooit eerder de vragenlijst van het online Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek ingevuld.
Klik op deze link om de Eerste Deelname aan het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek 2018 te starten

Groep 2) Hernieuwde deelname Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek
U heeft in de afgelopen jaren (2011 t/m 2017) de online vragenlijst van het Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek ingevuld. Wij vragen u om een korte update van uw gezondheid en leefstijl te geven, daarbij is het niet van belang of u dit jaar wel of niet aan de Zevenheuvelenloop deelneemt. Voor dit onderzoek krijgt u een persoonlijke uitnodiging per email toegestuurd. Heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact met ons op of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw achternaam, geboortedatum en postcode. Wij zullen u dan (alsnog) een uitnodiging sturen. 

 

Mocht u nog vragen hebben over (deelname aan) het Marathon Eindhoven of Zevenheuvelenloop Gezondheidsonderzoek, neem dan contact met ons op. 

 

© 2017 runningresearch.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | powered by RenewMyID